Werktrainers.nl 10 jaar !!!

Bart Hesterman

Bart Hesterman

Consultant/trainer, accountmanager, werkcoach sociaal domein (Participatiewet, anderstaligen), BBL coach (RMC/Leerplicht), specialist leer-werktrajecten, jeugd, Casemanager kwetsbare oudere, accountmanagement, klantmanager werk

(SAM gecertificeerd) voor het sociaal domein:
bart.hesterman@werktrainers.nl

Telefoon (+31)  026 6690202

Ontmoet Bart Hesterman – een ervaren Senior trainer, Consultant en gecertificeerd DISC en Drijfveren expert, tevens gespecialiseerd is als Senior Empowerment trainer bij Werktrainers. Met zijn unieke expertise en inspirerend netwerk is Bart een waardevolle aanwinst voor ons trainerscollectief.

Bart is zeker niet van dikke rapporten en wollige taal. Hij werkt vanuit de praktijk en weet precies hoe hij haalbare plannen moet maken. Met zijn diverse achtergrond binnen het sociaal domein heeft Bart verschillende rollen vervuld, van trainer en coach tot accountmanager en klantmanager werk. Hij is gespecialiseerd in interculturele arbeidsbemiddeling, het bemiddelen van jeugd, ex-ondernemers en speciale doelgroepen.

Als gediplomeerde DISC- en Drijfveren-expert kan Bart verder gaan in communicatie en gedragsstijlen, wat van onschatbare waarde is bij de vormgeven van effectieve trainingsprogramma’s. Zijn kennis en ervaring stellen hem in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die de vaardigheden en drijfveren van optimaal benutten.

Daarnaast is Bart een Senior Empowerment-trainer, wat betekent dat hij deelnemers helpt om hun eigen potentieel te ontdekken, hun geheime te vergroten en hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Met behulp van praktische tools en technieken kunnen deelnemers hun eigen krachten bundelen om uitdagingen effectief aan te gaan en te groeien als individu en als team.

Bart’s unieke adviesaanbod is gebaseerd op zijn integrale kennis en zijn vermogen om snel te schakelen. Bovendien denkt hij over een indrukwekkend actief werkgeversnetwerk in verschillende regio’s, waaronder Arnhem, Achterhoek, Barneveld, Hilversum, Lingewaard, Over- en Neder Betuwe, Liemers en Food Valley.

Tijdens de Coronacrisis 2020-2021 vielen alle gemeentelijke opdrachten weg voor hem. Maar Bart bedacht zich geen moment en meldde zich aan voor de Landelijke oproep “handen aan het bed”. Zorginstellingen, waaronder Pleyade, zocht naar mensen met een zorgachtergrond, en Bart stond meteen klaar om terug te keren naar de zorg, waar hij zich volledig inzet voor het welzijn van anderen. Hij werkte in die tijd eerst op “de schone” en al vrij snel op de “Vuile kant”  (onbesmet / besmette  Covid afdelingen ) Dit onder het motto: “Je moet werken waar werk is!!”

Met een achtergrond als arbeidstherapeut in de zorg, heeft Bart gewerkt bij ziekenhuis APZ Wolfheze (nu Pro-Persona), de CVA-afdeling van Ziekenhuis Zevenaar en Philadelphia.In 2002 bleef Bart zich ontwikkelen en was hij op zoek naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Na zijn pHBO-opleiding arbeidsbemiddeling in Nijmegen maakt hij de overstap naar het ondernemerschap als zelfstandig adviseur. Zijn expertise werd al snel erkend, en hij werkte voor commerciële re-integratiebureau ’s en actief voor diverse gemeenten als Barneveld, Buren, Ede, Hilversum, Renkum, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar.

Bart is niet alleen een betrouwbare professional, maar ook een succesvolle ondernemer. Hij is altijd in voor een uitdaging, en zijn motto luidt: “Om iets te krijgen wat je nog nooit hebt gehad, moet je iets doen wat je nog nooit hebt gedaan!” Deze gedrevenheid en positieve instelling maken Bart tot een inspirerende en waardevolle trainer en consultant.

Bart Hesterman staat altijd klaar om u te adviseren vanuit zijn rijke ervaring en om uw team naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd hoe Bart Hesterman uw organisatie kan bevestigen? Neem vandaag nog contact met hem op via bart.hesterman@werktrainers.nl of bel hem op (+31) 026 6690202. U kunt ook meer over hem ontdekken op zijn LinkedIn-profiel.

Bart Hesterman is aangesloten bij SAM, een beroepsvereniging die uitvoerders in het publieke sociaal domein met elkaar verbindt. Hij is ook geregistreerd in het kwaliteitsregister van Leerplicht en RMC en is een geregistreerd Drijfveren en DISC Specialist. Laat Bart’s expertise en ervaring uw organisatie verrijken, en samen zorgen we voor een succesvolle toekomst!

Motto: Om iets te krijgen wat je nog nooit had, moet je iets doen wat je nog nooit deed!

Bart Hesterman

bart.hesterman@werktrainers.nl

+31(0)26 6690202

Bart op linkedin


Bart Hesterman is aangesloten bij:

SAM

SAM verbindt als beroepsvereniging uitvoerders in het publieke sociaal domein:

het juiste doen voor de bestaanszekerheid en het welzijn van burgers 

Registratie:  202000200 (www.sam.nl)


 

Geregistreerd in het kwaliteitsregister van Leerplicht en RMC : 18813542565 (www.lklr.nl)

Geregistreerd Drijfveren en Disc Specialist.  

 

www.hestermanadvies.nl
0617848000
Arnhem |Buren| Foodvalley |Doetinchem |Lingewaard |Neder-Betuwe|Overbetuwe |  RSD De Liemers| Rheden| Scherpenzeel|