Werktrainers.nl 10 jaar !!!

Hanane Ettayb

HananeHanane Ettayb

 

Projectleider, Trainer, Coach & Consulent voor Statushouders

Met een passie voor het ondersteunen van statushouders en een diep inzicht in inburgering, werk en participatie, staat Hanane Ettayb prominent in het veld van maatschappelijke integratie. Haar expertise strekt zich uit over meerdere jaren en diverse functies, waardoor ze een breed scala aan vaardigheden en ervaringen heeft verzameld die ze inzet om blijvende impact te creƫren.

Als eigenaar van WWIN! Coaching heeft Hanane al 5 jaar laten zien dat ze gespecialiseerd is in de begeleiding van mensen richting de arbeidsmarkt. Hier legt ze niet alleen de focus op het helpen vinden van werk, maar ook op duurzame maatschappelijke participatie en integratie. Haar benadering is zowel individueel als in groepsverband, wat aantoont hoe veelzijdig en aanpasbaar haar methoden zijn.

Haar tweetaligheid in zowel het Arabisch als Nederlands heeft haar in staat gesteld bruggen te bouwen tussen verschillende culturen, wat met name van pas komt in haar rol als Regisseur (en vertaler) van de Brede Intake Nieuwe Wet Inburgering en haar eerdere posities in diverse gemeenten in Gelderland.

Hanane’s achtergrond in HBO maatschappelijk werk en dienstverlening versterkt haar professionele aanpak, en als deel van het ZZP collectief van Werktrainers.nl brengt ze haar waardevolle inzichten en ervaringen naar een nog breder publiek.

hanane@werktrainers.nl

www.linkedin.com

026 6690202