Werktrainers.nl 10 jaar !!!

Jan Gijsbertsen

Jan Gijbertsen

Jan Gijsbertsen, een naam die bekend staat als Klant- Accountmanager en Trainer binnen het sociaal domein. Met een brede expertise en een passie voor het helpen van anderen, zoekt hij naar nieuwe uitdagingen waarin hij het verschil kan maken. Jan heeft een scala aan ervaringen en vaardigheden die hem een ​​waardevolle winst maken voor elk team.

In zijn werk gelooft Jan sterk in de kracht van samenwerking. Resultaten worden niet op eigen kracht verkregen, maar door de inzet van het hele team. Hij zet zich graag in voor samenwerkingen die zich richten op werk, re-integratie en participatie. Jan heeft een natuurlijk talent om een ​​sterke band te creëren met werkzoekenden en hen te voorzien van duidelijke richtlijnen in hun traject. Tijdens het begeleiden van cliënten zoekt hij altijd naar de juiste balans tussen ondersteuning, motivatie en het stellen van grenzen.

De waarde van zijn werk is hem niet ontgaan. Jan leerde dat zijn inzet van cruciaal belang is voor zowel werkzoekenden als gemeenten. Daarom zet hij zich vol overgave in voor samenwerking met collega’s, opleidingspartners, re-integratiebedrijven en werkgevers. Zijn pragmatische kijk op zaken, aandacht voor kwaliteit en zakelijke instelling maken hem een ​​betrouwbare en professionele partner.

Jan’s specialisatie ligt in werk, re-integratie, Trainer coach, intaker, jongeren, dak- & thuislozen, project coordinator, beleidsmedewerker en inkomen. Met zijn WO-opleiding en lidmaatschap van de Beroepsvereniging SAM (voor Klantmanagers) gaat hij over de vereiste kennis en expertise in het sociale zekerheidsdomein. Zijn betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn duidelijk voelbaar in alles wat hij doet. Geen resultaat komt vanzelf; Jan werkt hard, serieus en deskundig om succes te behalen.

Het bouwen van netwerken en onderhouden van relaties zijn essentieel voor het succes van Jans werk. Hij is vastbesloten om samen met uw organisatie aan de slag te gaan en de uiteindelijke doelen te bereiken. Of het nu om een ​​korte klus of een langdurige opdracht gaat, Jan is er klaar voor om zijn kwaliteiten in te zetten.

Jan is trots op zijn goede regionale relaties en specialisatie in arbeidsbemiddeling, met specifieke ervaring in TOZO (Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers). Als aanvulling op zijn expertise verzorgt hij verfrissende trainingen voor werktrainers met een heldere blik en een gezonde dosis humor.

Kortom, Jan Gijsbertsen is een gedreven en gepassioneerde professional die klaarstaat om het verschil te maken in het leven van mensen. Als u zoekt naar een betrokken Accountmanager, Consulent, Intaker, Klantmanager, Projectcoördinator, Beleidsmedewerker, Medewerker IC, Trainer of Coach, kunt u contact opnemen met Jan via jan.gijsbertsen@werktrainers.nl . Hij is vastbesloten om samen met u de arbeidsmarkt te veroveren en succes te behalen in het sociale domein.

Jan Gijsbertsen, een begrip als Klant – Accountmanager en trainer

Goede regionale relaties, specialisatie Arbeidsbemiddeling, TOZO 

Verzorg trainingen voor werktrainers verfrissend en met een heldere blik.

Gebracht met een gezonde dosis humor.  

onder het motto,  sla nu je slag op de arbeidsmarkt!  

jan.gijsbertsen@werktrainers.nl

of bel 31(0)266690202

 

Werktrainer Drs. J. (Jan) Gijsbertsen,