Werktrainers.nl 10 jaar !!!

Maria Alhoshi

 

Maria heeft een diepgaande kennis van talenten en cultuur. Haar expertise stelt haar in staat om trainingen te vertalen en aan te passen naar Arabisch, Aramees, Engels en Spaans. Ze is gespecialiseerd in het overbruggen van culturele verschillen op de werkvloer, het ontwikkelen van werknemersvaardigheden en het begeleiden van individuen in het omzetten van hun talenten naar een baan.


 

 

 

 

Kernvaardigheden & Bekwaamheden:

  1. Taalvaardigheid: Uitstekende beheersing van Arabisch, Aramees, Engels en Spaans, zowel in woord als geschrift.
  2. Culturele Kennis: Diepgaand inzicht in culturele nuances en arbeidsverschillen, wat essentieel is bij het vertalen en aanpassen van trainingen.
  3. Relaties Aangaan en Communicatief Handelen: Sterk in het oproepen van relaties en het communiceren van ideeën over verschillende culturen en taalbarrières heen.
  4. Ontwikkelen en Activeren: Help individuen hun vaardigheden te ontwikkelen en hun talenten om te zetten in een carrière.
  5. Verbinden: Brengt mensen van verschillende achtergronden en culturen samen op de werkvloer.
  6. Empoweren: Ondersteunt individuen bij het vergroten van zelfvertrouwen en het realiseren van hun potentieel.
  7. Oog voor Diversiteit en Sociale Rechtvaardigheid: Benadrukt het belang van gelijkheid en inclusiviteit op de werkvloer.

Opleiding en Training:

  • Master in Vertaalkunde en Interculturele Communicatie
  • Diverse trainingen en certificeringen in interculturele competentie en arbeidsintegratie.

Ervaring:

Met meer dan een decennium ervaring in het veld, heeft Maria een scala aan professionals en organisaties. Ze heeft trainingen aangepast voor diverse doelgroep en heeft honderden individuen geholpen hun professionele doelen te bereiken.


Getuigenissen:

“Maria’s inzicht in culturele verschillen en haar uitstekende vertaalvaardigheden hebben ons geholpen om ons trainingsprogramma naar een hoger niveau te tillen.”

Bart Hesterman, initiatiefnemer Werktrainers.nl


Contact:

Maria Alhoshi

telefoon 0266690202

e-mail: maria.alhoshi@werktrainers.nl